H

  1. Consiliul Judetean Arad
  2. Activitate
  3. Hotărâri de Consiliu
  4. Hotărâri adoptate
  5. Hotărâri adoptate - 1995

Hotărâre adoptată - Nr. 6 / 28.03.1995

ROMÂNIA
JUDEŢUL ARAD
CONSILIUL JUDEŢEAN

HOTĂRÎREA NR. 6

din data: 28.03.1995
privind constituirea societăţii comerciale de transport şi distribuire a energiei termice SC ARTERM SA


Analizând expunerea de motive prezentată de Direcţia programe-prognoze, buget-finanţe privind reorganizarea regiilor autonome de sub autoritatea judeţeană;
Văzând proiectul contractului de societate prezentat de Consiliul de administraţie al Regiei autonome ARTERM RA;
Având în vedere prevederile Ordonanţei nr. 69/1994, modificată şi republicată;
În temeiul articolului 62 din Legea nr. 69/1991 - Legea privind administraţia publică locală,


H O T Ă R Ă Ş T E :

Art.1 Se aprobă participarea Consiliului judeţean cu aport social la constituirea societăţii comerciale de transport şi distribuire a energiei termice SC ARTERM SA cu patrimoniul privat al judeţului stabilit prin hotărârea Consiliului judeţean, în echivalent valoric însumând 380 mil. lei, reprezentând 99% din capitalul social al societăţii comerciale.

Art.2 Activul şi pasivul actualei Regii autonome ARTERM RA se transmite noii societăţi după aprobarea documentelor de societate şi înscrierea sa la registrul comerţului şi organele fiscale, patrimoniul public ce sa va da în folosinţă acesteia fiind evidenţiat extrabilanţier şi concomitent la Consiliul judeţean.

Art.3 Consiliul judeţean va definitiva până la 15 mai a.c., prin aparatul său de specialitate caietul de sarcini privind condiţiile în care se vor desfăşura serviciile de transport şi distribuire a energiei termice de către noua societate; se vor numi totodată, în aceeaşi perioadă, reprezentanţii în consiliul de administraţie din partea Consiliului judeţean.

Art.4 Regia autonomă "ARTERM" RA îşi încetează activitatea în actuala formă juridică şi organizatorică după înregistrarea societăţii şi numirea structurilor sale de conducere.

Art.5 Cu ducerea la îndeplinire a prezentei hotărâri se încredinţează Consiliul de administraţie al Regiei autonome de termoficare ARTERM SA şi direcţiile de specialitate ale Consiliului judeţean.

PREŞEDINTE,
DAN IVAN
CONTRASEMNEAZĂ:
SECRETAR GENERAL AL JUDEȚULUI,
IOAN SILAGHI



Documente:


Modul de votare:

Reprezentare vot Total-Voturi
 
pentru 0 voturi
 
contra 0 voturi
 
abtineri 0 voturi
 
absenti 0 voturi
 
nu au votat 0 voturi

Vot detaliat:

Ctr. Consilieri Vot