1. Consiliul Judetean Arad
  2. Informații utile
  3. Ştiri de ultimă oră
  4. Sergiu Bîlcea: „Așteptăm banii de la guvern pentru drumul Mișca-Apateu-Berechiu”!

Sergiu Bîlcea: „Așteptăm banii de la guvern pentru drumul Mișca-Apateu-Berechiu”!

05.01.2017

 

CJ a depus la Ministerul Dezvoltării, în toamnă, un proiect pentru reabilitarea drumului județean Mișca-Apateu-Berechiu, cu finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Valoarea drumului de 22 de km a fost estimată la 38 de milioane de lei.  Tronsonul respectiv a fost reabilitat în urmă cu zeci de ani și are nevoie urgentă de o intervenție substanțială.

„Așteptăm să vedem care vor fi, după adoptarea acestui guvern, care vor fi prioritățile social-democraților. Suntem obișnuiți ca în situațiile în care PSD este la putere județul nostru să fie uitat. Suntem încrezători că interesele arădenilor nu vor fi lăsate deoparte. Prin PNDL se alocă sume importante pentru infrastructura județelor, sperăm că Aradul va fi și el printre beneficiari”, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Arad, Sergiu Bîlcea. 

Județul Arad are o rețea de drumuri județene de aprox. 1300 km. Conducerea CJ Arad și-a propus să acceseze anual proiecte pentru reabilitare de drumuri, din fonduri locale, naționale și europene. Cel mai important proiect pe anul 2017 îl reprezintă rețeaua de drumuri transfrontaliere, cu finanțare din Programul Operațional Regional.