1. Consiliul Judetean Arad
  2. Informații utile
  3. Ştiri de ultimă oră
  4. Preşedintele CJ Arad a invitat-o pe Sevil Shhaideh la o întâlnire cu primarii arădeni!

Preşedintele CJ Arad a invitat-o pe Sevil Shhaideh la o întâlnire cu primarii arădeni!

21.03.2017
Preşedintele CJ Arad a invitat-o pe Sevil Shhaideh la o întâlnire cu primarii arădeni!

Într-o adresă oficială transmisă Ministerului Dezvoltării, Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad, a invitat-o la Arad pe ministrul Sevil Shhaideh, vicepremier al României.

„Vă invit să cuprindeţi şi judeţul Arad în calendarul vizitelor pe care le întreprindeţi în mai multe judeţe ale ţării, cu scopul de a cunoaşte îndeaproape problemele acestora şi identificarea modalităţilor prin care Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene se poate implica în soluţionarea lor.

Vă propun să participaţi la sediul Consiliului Judeţean Arad la o întâlnire cu administraţia judeţeană, funcţionarii publici şi primarii UAT-urilor din judeţul nostru.

La nivel judeţean, Aradul are nevoie de sprijin în perioada următoare din partea Ministerului pe care îl conduceţi pentru a-şi duce la îndeplinire proiecte în domenii vitale pentru comunităţile locale: sănătate, infrastructură şi învăţământ. Includerea Aradului în calendarul Dumneavoastră va contribui la cunoaşterea situaţiilor pe care le gestionăm şi a proiectelor de perspectivă ale comunităţii noastre”, se arată în invitaţia adresată ministrului Dezvoltării.