1. Consiliul Judetean Arad
  2. Informații utile
  3. Ştiri de ultimă oră
  4. Iustin Cionca: „Deşi deputatul PSD Tripa e deranjat, noi tot vrem să aducem Tarom la Arad”

Iustin Cionca: „Deşi deputatul PSD Tripa e deranjat, noi tot vrem să aducem Tarom la Arad”

11.01.2018

Deputatul PSD Florin Tripa ne reproşează că la nivelul conducerii Consiliului Judeţean insistăm ca Tarom, controlat de Guvernul PSD, să pornească de la Arad curse de linie şi curse charter. Anul trecut conducerea Consiliului Judeţean a avut cinci discuţii la Tarom pentru curse de pe Aeroportul Arad.

„În timp ce noi încercam să convingem Tarom să vină la Arad, PSD dădea comunicate de presă că numai ciorile zboară de pe Aeroportul judeţului şi cerea închiderea lui. Aşa au înţeles parlamentarii PSD că trebuie să se implice pentru sprijinirea şi dezvoltarea Aeroportului şi implicit a Aradului, prin limbaj de cartier şi zeflemea.

Astăzi deputatul Tripa recidivează cu noi inepţii. Ne transmite că prin comunicate de presă „înfierăm Tarom că nu pune la dispoziţia unei companii private un avion care să opereze curse spre Turcia, de parcă Tarom ar fi vreo casă de binefacere şi nu o firmă care trebuie să facă profit.” Nu înfierăm pe nimeni, suntem supăraţi că parlamentarii PSD nu ajută cu nimic Aradul iar companiile din subordinea puterii politice întorc spatele Aradului.

Repet pentru Florin Tripa de la PSD, fiindcă nu a înţeles la prima lectură şi se pare că îi este foarte greu să înţeleagă şi la următoarea: Taromul ar fi fost plătit să opereze zboruri de la Arad, dar refuză şi în aceste condiţii! Atât agenţia de turism Prestige Tours cât şi Consiliul Judeţean au propus scheme de finanţare, legale, pentru Tarom. Dacă ar fi mai preocupat de activitatea de parlamentar decât de trimiterea către presă a unor naivităţi ridicole, poate că ar înţelege diferenţa dintre ofertă financiară şi binefacere. Chiar dacă deputatul PSD Florin Tripa este deranjat, fie pentru că muncim pentru Aeroport, pentru spital, pentru drumuri, fie că muncim pentru alte obiective din judeţul nostru, aşa cum el nu a muncit niciodată, noi tot vrem să aducem Tarom la Arad.

Deputatul PSD Tripa a votat ca judeţul Arad să rămână fără 45 de milioane de euro. Când apucă, denigrează funcţionari şi instituţii arădene. Asta înseamnă că în calitate de parlamentar el nu reprezintă arădenii, ci Guvernul care ia banii arădenilor, şi confirmă asta şi cu vorba, şi cu fapta” – declară preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Iustin Cionca.