1. Consiliul Judetean Arad
  2. Activitate
  3. Proiecte Europene
  4. Construcția de secții de obstetrică și ginecologie, neonatologie, chirurgie pediatrică și pediatrie, Arad – unități noi

Construcția de secții de obstetrică și ginecologie, neonatologie, chirurgie pediatrică și pediatrie, Arad – unități noi

UAT Județul Arad a semnat, în 30.03.2023, contractul de finanțare nr. 75/9 pentru implementarea proiectului „Construcția de secții de obstetrică și ginecologie, neonatologie, chirurgie pediatrică și pediatrie, Arad – unități noi”, depus în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență (PNRR), Pilonul V: Sănătate și reziliență instituțională, Componenta 12: Sănătate,  Investiția: I2. Dezvoltarea infrastructurii spitalicești publice, Investiția specifică: I2.1 – Infrastructură spitalicească publică nouă.

Obiectivul general al proiectului constă în extinderea infrastructurii medicale la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pentru asigurarea accesului la servicii medicale sigure și de calitate.

Obiectivul specific al proiectului: construirea și dotarea Secției de Obstetrică și Neonatologie, Secție Chirurgie Infantilă, Secție Pediatrie în incinta Spitalului Județean de Urgență Arad.

Valoarea totală eligibilă a proiectului, conform contractului de finanțare: 578.054.516,62 lei inclusiv TVA.

Durata proiectului: 21 luni, conform contractului de finanțare: 30.03.2023 – 30.12.2024  

Documente ataşate:

Denumirea documentelorDescarcă
Prezentarea proiectului - „Construcția de secții de obstetrică și ginecologie, neonatologie, chirurgie pediatrică și pediatrie, Arad – unități noi” Descarcă