1. Consiliul Judetean Arad
  2. Informații utile
  3. Ştiri de ultimă oră
  4. Toaletarea arborilor între localitățile Valea Mare și Căprioara

Toaletarea arborilor între localitățile Valea Mare și Căprioara

04.03.2024
Toaletarea arborilor între localitățile Valea Mare și Căprioara

Consiliul Județean Arad este dedicat menținerii și îmbunătățirii frumuseții și integrității mediului înconjurător al județului nostru. În acest scop, ne bucurăm să anunțăm un proiect de toaletare a arborilor între localitățile Valea Mare și Căprioara.

 

Toaletarea arborilor este o măsură esențială pentru sănătatea și aspectul estetic al peisajului nostru natural. Această acțiune nu numai că va îmbunătăți aspectul vizual al zonei, dar va contribui și la promovarea biodiversității și la menținerea unui mediu înconjurător sănătos pentru toți locuitorii și vizitatorii județului Arad.

 

În cadrul acestui proiect, echipele specializate ale Consiliului Județean Arad vor efectua toaletarea arborilor cu atenție și responsabilitate, respectând standardele de conservare a mediului și siguranță a lucrărilor. Ne angajăm să realizăm această acțiune într-un mod care să minimalizeze impactul asupra ecosistemului și să păstrăm caracterul natural și autentic al peisajului nostru.

 

Încurajăm comunitatea locală să se implice și să susțină această inițiativă, recunoscând importanța conservării și protejării resurselor naturale. Prin colaborarea noastră, putem continua să facem județul Arad un loc și mai frumos pentru toți locuitorii săi.