1. Consiliul Judetean Arad
  2. Informații utile
  3. Ştiri de ultimă oră
  4. Consilierii județeni, chemați să voteze 32 de proiecte de hotărâri

Consilierii județeni, chemați să voteze 32 de proiecte de hotărâri

29.10.2018

Ședința ordinară din luna octombrie, ce se va desfășura marți, 30 octombrie, este una dintre cele mai „bogate” în proiecte de hotărâre, aflate pe Ordinea de zi: 32 de puncte.

„Sunt proiecte diverse, care reglementează activitatea Consiliului Județean, dar și a instituțiilor din subordine. Cele peste 30 de proiecte demonstrează varietate atribuțiilor pe care le are Consiliul Județean în diferite domenii, de la agricultură la apă și canal, de la sănătate la cultură, educație și sprijinirea administrațiilor locale. Nu în ultimul rând, sunt câteva proiecte cu caracter social, de protecție a persoanelor vulnerabile sau cu dizabilități”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Printre proiectele ce vor fi supuse votului consilierilor județeni se numără stabilirea prețurilor medii la produsele agricole pe anul următor, eliberarea unor licențe de transport pentru transportul public județean, transferarea unor bunuri aferente sistemului de apă și canalizare către Unitățile administrativ-teritoriale sau stabilirea numărului și cuantumului burselor acordate de Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă.