1. Consiliul Judetean Arad
  2. Informații utile
  3. Ştiri de ultimă oră
  4. Cristian Ioan Salaşan, validat consilier județean!

Cristian Ioan Salaşan, validat consilier județean!

25.02.2019
Cristian Ioan Salaşan, validat consilier județean!

Consiliul Județean Arad are, de astăzi, un nou membru în componența sa. Consilierul județean Cristian Ioan Salaşan, reprezentant PNL, a depus jurământul și ocupă postul devenit vacant după eliberarea acestuia de către doamna Claudia Boghicevici.

         Cristian Ioan Salașan a fost desemnat să facă parte din Comisia de buget, finanţe, studii şi analize economico-financiare.

         „Consiliul Județean Arad a elaborat o strategie de dezvoltare a județului în domenii fundamentale precum sănătatea, infrastructura și asistența socială, iar rolul nostru de consilieri județeni este de a susține strategia președintelui CJA și de a o completa cu amendamente sau proiecte de hotărâri sectoriale. Vin de la Lipova, un oraș cu mare potențial, care din păcate nu este suficient pus în valoare. În calitate de consilier județean, îmi propun să contribui la dezvoltarea unui pol cultural la Lipova, care să insiste asupra istoriei bogate a orașului, a Cetății Șoimoș, a Basilicii Maria Radna, a Băilor Lipova”,  a declarat Cristian Salaşan.

         Cristian Ioan Salaşan este șef Centru de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Cuveşdia din anul 2008, centru aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad.