1. Consiliul Judetean Arad
  2. Informații utile
  3. Ştiri de ultimă oră
  4. Bugetul CJA a fost aprobat, cu trei luni mai devreme față de anul trecut

Bugetul CJA a fost aprobat, cu trei luni mai devreme față de anul trecut

31.01.2020
Bugetul CJA a fost aprobat, cu trei luni mai devreme față de anul trecut

Consiliul Județean a adoptat, astăzi, Bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2020. Veniturile totale ale Bugetului sunt în sumă de 409.423.000 lei, fonduri ce vor fi destinate investițiilor publice pe grupe de investiţii şi surse de finanţare, asistenței sociale, a funcționării aparatului propriu și a instituțiilor subordonate, Programului lucrărilor de întreţinere şi reparaţii drumuri judeţene pentru perioada 2020 – 2023 etc.

Aprobarea Bugetului Județului Arad încă din ianuarie este foarte important, pentru a se putea derula în bune condiții investițiile preconizate, pentru a nu exista întârzieri.

„Este foarte important faptul că bugetul Consiliului Județean pe anul 2020 a fost adoptat la timp, în luna ianuarie. În anul precedent, din cauza întârzierii Bugetului Național de către fostul Guvern, am reușit să ne adoptăm bugetul propriu abia în aprilie, ceea ce a dus la întârzierea unor proiecte. Acum am intrat în normalitate, iar proiectele pe care le avem în acest an, în special la drumuri, vor putea beneficia de suficient timp pentru a fi finalizate” a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.